Wednesday, April 21, 2021

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht sherbime teknologjie dhe kompjuterike, gjithashtu sherbime te pergjithshme asistence dhe menaxheriale nepernjet outsourcing. E vendosur ne Tirane, SFC ka nje ekip me individë mjaft të talentuar nga të dy vendet, duke ndihmuar krijimin e produkteve mahnitese permes standardeve te industrise dhe mjeteve moderne te zhvillimit.

Ju mund te njiheni me tej me SFC duke vizituar faqen e saj web: sfc-alb.com/

Ne deshirojme t’ju njohim ne kete artikull me pozicionet e lira te punes qe SFC ka shpallur ne duapune.com, te cilat duhet t’i merrni ne konsiderate nese jeni profesionist te fushave perkatese.

Kerkohet te punesohet:

Punonjes i marredhenieve me klientin

SFC ALB po kerkon te punesoje tregtare / shites te zellshem dhe te motivuar per kompanine ne Nju Jork. Zyrat ndodhen ne zemer te Tiranes me nje ambient te shkelqyeshem pune. Paga baze dhe komisioni konkurrues sigurohen, me hapesire ??per tu rritur.

Per me shume informacion mbi detyrat dhe per te aplikuar, klikoni ne kete link: Telemarketing/Sales

Administrator te dhenash

Kerkohet nje kandidat me pervoje ne Amazon Seller Central. Trajnimi do te sigurohet por DUHET te kete pervoje me Amazon.

Per me shume informacion mbi detyrat dhe per te aplikuar, klikoni ne kete link: Data Entry Specialist for Amazon Seller Central

Inxhinier Sistemesh

Disa nga kualifikimet e nevojshme per te aplikuar per kete pozicion jane:

 • 3-5 vjet pervoje ne nje fushe te lidhur
 • Aftesi per te permbushur afatet e percaktuara
 • I aftë të përcaktojë përparësitë e shumë projekteve në mënyrë që të përmbushë qëllimet pa mbikëqyrjen e menaxhimit
 • Njohuri te thelluara per te pakten nje nga gjuhet vijuese: PHP, Python, Ruby, Java, .NET, JavaScript etj.
 • Njohja me platformat e tilla si JAVA, HTML5 dhe CSS3, etj.

Per me shume informacion mbi detyrat dhe per te aplikuar, klikoni ne kete link: Backend Engineer

Programues ne Web

Pozicioni i punes ka te beje me:

 • Domain Host – Go Daddy
 • Site Host – WordPress
 • Systems and Software Used by Client
  • Centrex
  • SendGrid
  • Twilio
  • BlueRock
  • MS Business 360 ( MS Teams and Live Chat Via Social Content)
  • Google Business Suite – Email

Per me shume informacion mbi detyrat dhe per te aplikuar, klikoni ne kete link: Front End Engineer

Vizitoni keto pozicione te lira pune dhe shperndajini tek miqte e interesuar. Linku permbledhes >> https://www.duapune.com/employers/sfc-alb

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...