Thursday, February 25, 2021

3 hapa per studentet e huaj ne SHBA per te kursyer per edukim (permbajtja ne anglisht)

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

For anyone outside of the United States considering studying here, start saving early, experts say.

US NewsInternational students wanting to study in the United States have a unique challenge compared to their American counterparts: They have to prove they have the funds to attend college before starting the school year. The fear is that if international students don’t have the money to complete their education, says Peggy Blumenthal, the Institute of International Education’s (IIE) senior counselor, they won’t be able to afford to complete their degree and accomplish their goals.

Since the vast majority of international undergraduate students, according to Blumenthal, pay for their education out of personal and family funds, it’s important for families considering a U.S. education to estimate costs and start saving for college as soon as possible.

For more information please read

http://www.usnews.com/education/best-colleges/paying-for-college/articles/2012/08/08/3-steps-for-international-students-to-start-saving-for-college?int=981408

By Reyna Gobel

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...