Monday, October 26, 2020

3 Pyetje për një “brainstorming” më të mirë.

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

team-brainstormingSeancat e “brainstorming” shumë shpesh përfundojnë në humbje kohe, me të njejtat ide qe përsëriten disa herë.
Bëjini vetes këto pyetje që të parandaloni humbjen e kohës.

1. Kush është në dhomë? Sillni grupe te ndryshme njerëzish që përfaqsojne klientët dhe ekspertët e kompanisë tuaj në fusha të ndryshme.

2. Kush flet? Shumë seanca “brainstorming” nuk prodhojnë ide të reja sepse flasin gjithmonë të njëjtët njerëz.
Mundohuni të merrni ide të reja nga njerëzit që flasin më pak, dhe kërkoni sqarime të detajuara për idetë që nuk kuptoni mirë.

3. Cilat janë sinjalet që ju dërgoni? Si Lider, ju keni nevojë të krijoni një hapsirë të sigurt për novacionin. Sigurohuni që me anë të tonit të zërit dhe gjuhës që përdorni, t’i jepni sinjal të gjithëve që çdo ide është e mirëpritur.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.