Friday, October 23, 2020

3 mënyra për ndryshim real të sjelljes

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Diverse business group meetingDuket si një detyrë e pamundur për menaxherët që të arrijnë të ndikojnë tek punonjësit, që këta të fundit të ndryshojnë sjelljen e tyre në kompani. Edhe kur ndryshimi është pozitiv, shpesh është e vështirë për punonjësit të përqafojnë diçka të re. Më poshtë do të gjeni tri mënyra, të cilat do t’ ju ndihmojnë që ndryshimi të bëhët më i pëlqyeshëm nga punonjësit:

1. Përqëndrohuni në gëzim dhe jo në frikë. Frika mund të duket si një motivues i fuqishëm, por kjo në të vërtetë mund t’i bëjë punonjësit jo aktivë në punë. Në vend të kësaj, përqëndrohuni në aspektin pozitiv të sjelljes së re që doni të nxisni dhe do shikoni që punonjësit do të lëvizin shpejt prej kësaj.
2. Krijoni grup. Megjithë dashurinë tonë për individualitet, punonjësit ende duan të përshtaten me grupin. Ka njerëz, të cilët respektojnë modele të reja sjelljesh.
3. Mbështesni sjelljet e reja. Bëni që sjelljet e reja  në kompani të zotërohen dhe të integrohen më lehtë me gjërat që punonjësit bëjnë gjithmonë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...