Monday, October 19, 2020

3 Këshilla për të rifokusuar Ekipin tuaj për strategji të re

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

bus2Shumica e nismave që ndryshojnë përgjatë procesit të tyre, përfundojnë me dështim. Nëse ekipi juaj është duke luftuar për t’iu përshtatur një strategjie të re, atëherë provoni këto tri këshilla për të ecur në rrugë të mbarë:


1.
Mos i ngutni për vendimarrje. Nëse punonjësit ju kanë vënë në dijeni se dëshirojnë të veprojnë ndryshe, mos i ngutni për momentin. Lërini të lirë të bëjnë zgjedhjen e duhur për mënyrën se si ata dëshirojnë të kontribuojnë në strategjinë e re.
2. Kërkoni kontribut. Nëse punonjësit tuaj janë të ngrirë atëherë për t’i vënë në lëvizje, kërkojini atyre t’ju sugjerojnë mënyra për të hequr pengesat që ju kanë dalë para në punën tuaj.
3. Ndani suksesin. Askush nuk dëshiron të ndryshojë në qoftë se ata nuk mendojnë se strategjia e re do të ketë sukses. Kurdo që të keni përparim, sado i pakët qoftë ai, ndajeni atë me ekipin si dëshmi për strategjinë e re të punës.

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...