Friday, January 22, 2021

3 këshilla për të drejtuar me autoritet

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

2Në organizatat e sotme, udhëheqesit duhet të ndikojnë  dhe të bindin jo vetem punonjësit që kanë  lidhje të drejtëpërdrejta, por një grup njerëzish, kontraktorësh, dhe menaxherësh. Këtu janë tre këshilla për të patur autoritet në çdo situatë, jeni apo sjeni udhëheqësi zyrtar.

1. Mbani mend : entuziazmi është ngjitës. Entuziazmi juaj në lidhje me një projekt do të motivojë të tjerët për tu angazhuar më shumë dhe për tu kujdesur për të.

2. Kujdesuni për egon tuaj. Askush nuk do që të jetë përgjegjës për faktin që ju ndiheni të rëndësishëm. Merrni përsiper autoritetin që ju takon duke u treguar i shkëlqyeshëm në fushën tuaj, pa pritur aprovimin e të tjerëve.

3. Udhëhiqni në heshtje. Kur ju nuk jeni autoritar, të tjerët do e shohin me dyshim
rreptësinë tuaj. Udhëhiqni me qetësi, mundohuni ti përfshini të gjithë, dhe të bëni pyetje gjatë rrugës.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...