Friday, October 23, 2020

3 Këshilla për të dhënë një feedback sa më të mirë

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Feedbacku  është thelbësor per zhvillimin tonë si profesionistë.Këtu janë tre këshilla për t’ju ndihmuar në dhënien e një feedbacku konstruktiv:

1.    Fokusimi në rezultatet e biznesit. Shpjegoni se cilat janë nevojat e kompanise dhe ndertoheni feedbackun në mënyre që ti arrini këto rezultate.

2.     Jepeni feedbackun rregullisht.Kur feedbacku jepet një herë në 6 muaj ai nuk pritet mirë nga punonjësit. Jepeni feedbackun rregullisht .Në këtë menyrë ju do të jeni më praktik,dhe punonjesit do jenë më të mësuar në dëgjimin e tij.

3.    Tregohuni specifik.Identifikoni sjelljet e vecanta që duhen ndryshuar.
Shprehuni qartë se cfarë doni që një punonjes të ndryshojë ne sjelljen e tij.Zgjidhni shembuj ilustrues që ndihmojnë që punonjesi ta kuptojë saktesisht atë që ju kerkoni. (marrë nga HBSP Korrik 2009)

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...