Wednesday, April 21, 2021

3 hapat që duhet të ndiqni para një bisede të vështirë

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Menaxher_image6Bisedat e vështira janë pjesë e pashmangshme e punës së cdo manaxheri. Këtu janë 3 këshillat që duhen ndjekur për t’i bërë bisedat e vështira më produktive:

1. Vendosni për një rezultat real. Mos harroni, ju dhe homologu juaj mund të doni gjëra të ndryshme. Mendoni më mirë për atë që dëshironi se sa për përmbushjen e gjithckaje në axhendën tuaj personale.

2. Përqëndrimi në të ardhmen. Cili është qëllimi juaj përfundimtar? Përshkruajeni atë dhe të mirat e vizionit tuaj. Nëse kjo është një bisedë përmbledhëse, shpjegoni se si do të donit të punonit me punonjësit tuaj duke shkuar përpara.

3. Identifikimi i pengesave. Me të ardhmen si sfond, artikuloni cfarë ju pengon në arritjen e qëllimit përfundimtar. Kjo e ndihmon bisedën që të përqendrohet në  ndryshime pozitive. 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articleShpërblimi
Next articleSi të vishemi në punë
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...