Saturday, October 24, 2020

3 avantazhet e të pasurit të një “garderobe të vogël” pune

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

48Keni menduar për pasjen e një uniforme në punë? Të veshësh të njëjtën veshje çdo ditë, ndoshta nuk është për çdokënd. Por, një garderobë e mirëplanifikuar ka shumë avantazhe, si në zyrë, ashtu edhe jashtë saj. Ja 3 prej tyre…

  1. Është më pak e kushtueshme – Sipas disa statistikave të bëra në 2013, gati 5% e të gjitha shpenzimeve tona vjetore shkon për shpenzime veshjesh. Mos u ndikoni nga gracka të tipit “Zbritje”. Bëni një listë të veshjeve që ju duhen për të ndërtuar një garderobë efektive. Më pas, ndiqeni atë. Nëse fokusoheni në blerjen e veshjeve cilësore dhe vetëm të atyre që ju duhen, do të kurseni sasi të mëdha parash.
  1. Më pak stres. – Në 1930, gratë zotëronin mesatarisht 9 veshje; sot, ky numër ka kaluar në 30, një për çdo ditë të muajit. Kuptohet, kur ke kaq shumë mundësi zgjedhjeje, përzgjedhja e veshjes së duhur herët në mëngjes kthehet shpeshherë në një stres. Zgjidheni këtë duke mbajtur vetëm pak veshje të mira të cilat mund t’i stiloni dhe kombinoni lehtësisht dhe do të vëreni anët pozitive të saj.
  1. Gjithmonë do të dukeni në formë. – Mbajtja e një garderobë të rregullt, që i përshtatet stilit tuaj garanton qënien gjithmonë në formë.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...