Thursday, January 21, 2021

3 Arsye pse Ti Nuk po arrin ate qe do!

Duhen lexuar

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Ne si qënie njerëzore jemi të prirur të orjentojmë veten tonë drejt gjërave që ne na interesojnë apo emocionojnë. Përpiqemi që ti arrijmë këto objektiva duke i dedikuar kohën dhe energjinë tonë për ti bërë ato realitet. Ajo që ndodh shpesh në realitetin tonë është që, shumica e individëve pavarësisht dëshirës së mirë e gjejnë veten të paralizuar dhe të fustruar që nuk po marrin atë që ata duan.

Sa herë mëson diçka të re, ti e mëson atë gjë sepse ajo që ti u përpoqe të bëje nuk funksionoi. Kjo të ekspozon ty me atë pjesë të botës që ti nuk e kupton. Sa herë që ti ekspozohesh me atë pjesë të botës që ti nuk e kupton, ti ke mundesinë për të rindërtuar strukturat që ti përdor për të interpretuar botën. Prandaj është më e rëndësishme të dallosh se ku je gabim sesa të provosh se ke të drejtë.

Nëse do të marrësh atë që po të mungon kushtoji vëmendje këtyre tre arsyeve:

Lexo BusinessMag

“Miku juaj per pune dhe karriere”www.duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...