Wednesday, November 25, 2020

2R Construction kerkon profesioniste ne fushen e ndertimit

Duhen lexuar

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

Shoqëria “2RC” sh.p.k. është një shoqëri me kapital privat e cila është themeluar në Tiranë, në Korrik të vitit 2006, e njohur më parë nën emrin “2R-Construction” sh.p.k.. “2RC” e ka filluar aktivitetin e saj në fushën e ndërtimit dhe konsulencës së lidhur me këtë sektor, e sot, falë punës serioze dhe korrekte ajo është zhvilluar me ritme të konsiderueshme, duke e shtrirë veprimtarinë e saj më gjerë në këtë industri, jo vetëm në ndërtime civile e industriale, por edhe me ndërtime të ndryshme në fushën elektro – energjitike.

Se fundmi shoqeria 2RC po rekruton per disa pozicione te ndryshme pune. Ju njohim me konkretisht me to dhe disa karakteristika te tyre:

Karpentier

Kompania 2RC shpk dega ne Kosove kerkon te punësojë 2 (Dy) Karpentier per bërjen e pusetave ne rrugë per rregullimin e sistemit elektrike ne Prishtine. Kandidatët duhet te shtrojnë edhe pllaka trotuari ne rrugë. Pagesa 25 Eur dita ku perfshihet akomodimi ne kontinierin me te gjitha kushtet. Gjithashtu kompania ofron dy vakte ushqim. Transporti paguhet njëherë ne muaj deri ne Tiranë.

Per me shume dhe per te aplikuar klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/karpentier-1

Asistente Zyre

Asistente Zyre me kohe te plote me profilin si me poshte:

  • Realizon komunikimet nëpërmjet telefonit fiks/celular, postës elektronike, kontakteve të drejtëpërdrejta me stafin e kompanisë, klientët,etj.
  • Ndjek çdo ditë problemet me telefon për sektoret e tjerë të kompanisë brenda dhe jashtë dhe raporton problematikat.

Per me shume dhe per te aplikuar klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/asistente-zyre-115

Financier/e

Kandidati duhet te kete keto kualifikime:

  • Duhet të ketë mbaruar arsimin për kontabilitet financiar dhe të njohe programet alfa Web dhe Financa 5.
  • Të ketë eksperienca të tjera pune jo me pak se 3 vjet.

Per me shume dhe per te aplikuar klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/financiere-418

Elektricist/Prishtine

Kompania 2RC shpk dega ne Kosove kerkon te punësojë nje Elektricist per te punuar ne Prishtine. 

  • Elektricist me eksperience pune.
  • Pagesa është 25 Eur dita.
  • Gjithashtu aforojme akomodimin e fjetjes, ushqim dreken dhe darken.
  • Transport 2 here në muaj deri në Tiranë falas.

Per me shume dhe per te aplikuar klikoni linkun: https://www.duapune.com/jobs/elektricistprishtine

Inxhinier Ndertimi

Inxhinieri i Ndertimit do te kete si detyre funksionale organizimin dhe drejtimin e punimeve te ndertimit ne perputhje me projektin, preventivin, specifikimet teknike dhe standardet, grafikut te miratuar deri ne fazen e dorezimit te objektit si dhe hartimin dhe ruajtjen e dokuentacionit tekniko-ligjor.

Per te ditur detyrat dhe kualifikimet e kandidatit linku: https://www.duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi-242

Suksese nga duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Diaspora Flet 2020 permbyllet me paraqitjen surprize te Rita Ores

Një program i ngjeshur prej 25 orësh me sesione debatuese, fjalime inspiruese, biseda të përqëndruara, panair virtual, hapësirë rrjetëzimi dhe interaktivitet mes...

“Besnikeria ka vdekur” Si i trajton biznesi punonjesit sot?

Cilën duhet të zgjedhë kompania? Kjo pyetje është ndër të shumtat që bëhet kur vjen puna tek të qenurit...

Google sulmohet nga 165 kompani dhe shoqata. Pjese e tyre dhe duapune.com

duapune.com se fundmi i eshte bashkuar fushates anti Google, ku nje grup prej 165 kompanish dhe institucionesh te industrise u kane bere...

Horoskopi – Shigjetari: Top 10 Profesionet

Top 10 Profesionet që i përshtaten Shigjetarit Shenja e udhëtarit, Shigjetari optimist, pëlqen adventurat po aq sa njohuria dhe...

Puno nga ku te duash. Lamtumire orarit zyrtar te punes!

Puna nga shtëpia gjatë pandemisë ka lejuar që shumë prej nesh të lirohen nga vërtitjet e përditshme dhe ecejaket shtëpi-punë-shtëpi. Tani duket...