Tuesday, October 20, 2020

21 punët e reja të postuara sot në duapune.com vijnë nga qytetet si Tirana, Elbasani, Durrësi, Saranda dhe Prishtina.

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Kategorizim i puneve 2

21 punët e reja të postuara sot në duapune.com vijnë nga qytetet si Tirana, Elbasani, Durrësi, Saranda dhe Prishtina. Interesimet vijnë sërish nga kategori të ndryshme si IT, Shitje dhe Zhvillim Biznesi, Menaxhim, Financë apo Ndertim dhe Industri e rende. Rekrutues janë komapni të njohura dhe prestigjioze si Infosoft, Eurolab, Agikons, Kraco, Aluflor, ISDC, EPPC, Alpha Bank, ITE Grup, LINDNER etj. Për t’u njohur me to dhe për të aplikuar ne po jua rendisim sipas kategorive përkatëse:

Shitje Zhvillim Biznesi

 1. Asistente Shitje
 2. Agjent Shitje Elbasan
 3. Shites/e
 4. Agjent Shitje Ho.Re.Ca
 5. Sales Construction Manager
 6. Sales Representative (Kimist)
 7. Perfaqesues Shitjesh-Banak Durres

Teknologji Informacioni

 1. E-Services Development Consultant Prishtine

Ndertim dhe Industri e rende

 1. Inxhinier Strukturist
 2. Arkitekt/e
 3. Structural Engineer – m/f
 4. Internship ne Departamentin Teknik

Mjekesore Shendetesore

 1. Përfaqësues/e Mjekësor/e Prishtinee

Biznes Menaxhim Strategjik/ Administrim

 1. Menaxher/e Projekti
 2. Drejtor/e Teknik
 3. Drejtor Dege ne Deget e Rajonit Tirane
 4. Sales Manager

Finance

 1. Finance
 2. Ekonomist/e
 3. Përgjegjës/e Finance

Sherbim Klienti

 1. Konsulentë Telefonik

 

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...