Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Aug 6, 2020

Punët e ditës në duapune.com 06/08/2020

Duke filluar me Backend Java Developer, IT, Financiere apo Koordinatore shitjesh ju ftojme te njiheni me mbi 16 pozicione të reja pune, të publikuara...

Intervista – Pse e dëshironi këtë punë? 3 elementë për t’ju përgjigjur si duhet kësaj pyetje.

Kompanitë natyrshëm duan të punësojnë njerëz që janë të apasionuar pas punës, kështu që ju duhet të keni gati një përgjigje të mirë për...

Erdhi fundjava…

Si po e prisni fundjavën? ^-^ “Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com            

Flirti në punë! Përse e bëjnë meshkujt?

Mos u ndjeni shumë të privilegjuara nëse kolegu i këndshëm ju shikon ëmbël e ju shkel syrin sa herë që kalon pranë tavolinës Suaj....

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -