Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Aug 4, 2020

Bëhuni pjesë e konkursit “Hajde n’Shqipni’’, promovoni vendin dhe fitoni çmime

Për shkak të lëvizjes së kufizuar përtej kufijve, shumë prej nesh do të pushojnë në Shqipëri këtë verë. Fatmirësisht në vendin tonë ka aq...

Punët e reja të postuara sot në duapune.com 04/08/2020

Këto janë disa nga punët e reja të postuara sot në duapune.com: Magazinier Menaxher/e Projekti Menaxher i Sektorit Artistik Teknik Ndertimi Shitës Prishtinë Python...

Qytetet e javës nga Shqipëria, Maqedonia, Kosova, Mali i Zi dhe Gjermania.

Njihuni me kërkesat për rekrutim gjatë kësaj jave në duapune.com, të shprehura sipas qyteteve (bashkive): Tiranë (268) Prishtinë (26) Durrës (16) Podgoricë (8) Osnabrück...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -