Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: July, 2020

Si të evitoni stresin në punë gjatë verës?!

"Keep Calm, It’s just Summer!" Kur jashtë është nxehtë dhe pothuajse të gjithë janë me pushime është e lehtë të biesh në depression ulur nën...

10 Kompanitë e javës që ofrojnë mbi 110 vende të lira pune

Ju njohim me disa nga kompanitë e javës në duapune.com. Ju mund të njiheni më tej me tipologjinë e pozicioneve të punës duke klikuar...

Punët e ditës në duapune.com 31/07/2020

Për t'u njohur me të gjitha mundësitë e reja në duapune.com vijoni leximin tuaj këtu: >>>Punët e Ditës<<< “Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

Punët e reja sot në duapune.com 30/07/2020

Pozicionet e reja të punës për ditën e sotme në duapune.com vijnë kryesisht nga kategoria e Financës, Shitjeve, IT-së, Administrimit dhe Arteve. Disa prej tyre...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -