Si ndihmon meditimi në biznes ose karrierë?

Kush ka ndjekur eventin 3 ditor të Vasil Naçit në Nëntor të vitit të kaluar, ka jetuar përvojën e tij personale në seancën e meditimit që Sheki Usein zhvilloi, pasi foli para auditorit. Ai jeton në Zvicër, por projektet e tij janë orientuar drejt një impakti të gjerë. Meditimi është misioni i Sheki Usein. Sipas Shekit, meditimi të ndihmon të “sistemosh brendinë tënde, shtëpinë tënde”.

Meditimi po merr një vend të rëndësishëm në jetën e njeriut tashmë edhe në botën perëndimore. Lexoni për më shumë:

Cilat janë vlerat e pakrahasueshme të tij?

Burimi BUSINESS MAGAZINE

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *