DIMAK organizon Webinar me temën “Praktikat Profesionale në Gjermani”

DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) ju fton të merrni pjesë në Webinarin tonë për “Praktikat Profesionale në lidhje me Studimin në Gjermani” te  Premte, 26 Qershor, 2020 ne oren 13:00.

Qëllimi i këtij Webinar është të informojë personat e interesuar në lidhje me kriteret, procedurat dhe cfarë  konsiderohet si nje praktik e lidhur me studimin.

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi regjistrohuni tek linku më poshtë brënda dates 24 Qershor, 2020.

https://docs.google.com/forms/d/1YDMQsOPoavSaUONwZaZtWrERB6bsHgAN-tK8geSF7BY/edit

Pasi të regjistroheni, një link për Webinarin do t’ju dërgohet para Webinarit, si dhe një dokument “Si të bashkoheni ne Webinar” nësë do keni ndonjë vështirësi.

Ndërkohë

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë Webinar, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni:

Email: [email protected]
Numri i Kontaktit: +355 69 706 0005
Facebook: DIMAK Albania

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *