TOP 5 Qytetet që po punësojnë në Shqipëri dhe Kosovë

A e dini cilat janë qytetet më në krye që po punësojnë gjatë kësaj jave?

Pasi të njiheni me ofertën e punës në këto qytete ndoshta do të konsideroni të punoni në vendin tuaj të lindjes, të punoni në një qytet tjetër që nuk e kishit menduar ose do të interesoheni për punësimin e të afërmve. Për t’u njohur me larmishmërinë e mundësive që ofrojnë këto qytete hidhini një sy këtij listimi duke filluar me “top 5”:

  1. Tirane (222)
  2. Prishtinë (79)
  3. Durres (21)
  4. Elbasan (8)
  5. Lushnje (7)

 

Por, ju mund të jeni të interesuar për mundësi pune edhe në:

  1. Vlore (5)
  2. Sarandë (4)
  3. Vushtrri (4)
  4. Fier (3)
  5. Shkodër (3)

 

Nëse jetoni në një qytet tjetër vizitoni faqen e >>> qyteteve.

“Miku juaj për punë dhe karrierë”  – duapune.com

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *