Punët e reja të publikuara në duapune.com

Dëshironi të punoni si Brand Menaxher, Agjent Rikuperimi Kredie, Drejtoresh Didaktike apo Kimist/e Teknolog Ushqimi? Vlerësoni këto dhe mundësi të tjera të publikuara sot në duapune.com

Profesionistët

 1. Kimist/e – Teknolog Ushqimi Lipjan

 2. Drejtoreshe Didaktike

Informatikë

 1. Remote Android Developer
 2. IT Systems and Network Engineer

Administrim Biznesi

 1. Brend Menaxher Lipjan

Shërbim Klienti

 1. Operator Malisheve

Financë – Bankë

 1. Agjent Rikuperimi Kredie

 2. Oficer Kredie,/Dega Lushnje

 3. Oficer Kredie,/Dega Tiranë

Shitje – Marketing

 1. Keshillues/e Klienti Sarandë

 2. Depoist Lipjan

Ligjore

 1. Juriste

Art dhe Televizion

 1. Balkan Insight Editor for the Albanian Language

Ndërtim dhe Industri e rëndë

 1. Environmental Expert

 2. Teknik Aparaturash Biomjekesore – ROME/TORINO

 

Vazhdoni lundrimin tuaj për t’u njohur me 364 punët aktive në duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *