Njihuni me 28 punë të reja të postuara sot në duapune.com

Ju njohim me 28 punë të reja të postuara sot në duapune.com:

1.        Kamarier

2.       Agjente Marketingu (F)

3.       Analist i të dhënave Prishtine

4.       Koordinator për Marketing dhe Marrëdhënie me Publikun Prishtine

5.       Konsulent i Shitjes Prishtine

6.       Inxhinier Mekatronikë Prishtine

7.       Segreteria Amministrativa  – Back office

8.        Përpunues i të dhënave Prishtine

9.       Senior Organizational Development Adviser Prishtinere

10.     Ndihmes Magazinier

11.    Infermiere te pergjithshme Prishtinere

12.    Recepsioniste Prishtinere

13.     Analiste Mikrokredie / Berat

14.    Operator Telefonik, Durres

15.    Oficer Kredie, Dega Elbasan

16.    Agjent/e Pronash Vlore

17.    Specialist IT

18.    Përfaqësues Shitjes

19.     Specialist/e IT

20.     Mekanik-Elektroauto

21.    Shites ne Terren dhe Banak

22.    Manovrator

23.    Agjent Shitje/Vlore

24.    Eskavatorist

25.    Shef Salle

26.     Banakier

27.   Ndihmes Kuzhiniere

28.    Hostess

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *