Njihuni me 27 punët e reja të postuara sot në duapune.com

Post covid-19 duket se ka vene ne levizje akoma me shume bizneset dhe ka rritur nevojat per burime njerezore. Kerkese te larte per rekrutime krahas  kategorive te IT dhe Shitje Zhvillim Biznesi kane edhe kategorite Finance, Ndertim dhe Industri e rende, Administrim dhe HOREKA. Njihuni me ne detaje me to duke klikuar mbi titujt perkates:

Ndertim dhe Industri e rende

 1. Elektro-Mekanik Për Mirëmbajtje
 2. Inxhinier Ndertimi ne Zbatim
 3. Inxhinier Kuantifikimi
 4. Inxhinier ndertimi ne zbatim

Mjekesore Shendetesore

 1. Sales Representative – Medical devices

Finance

 1. Financier/e Prishtine
 2. Oficer Kredie
 3. Asistent i/e Financave Prishtine
 4. Menaxhere Financiere
 5. TELLER-DURRES

Shitje Zhvillim Biznesi

 1. Country Sales Executive Prishtine
 2. Agjent Shitje, zona Veri
 3. Conversion / Retention / Agjent ne Gjuhen Spanjollee
 4. Conversion / Retention /Agjent ne Gjuhen Italianee
 5. Conversion / Retention /Agjent ne Gjuhen Gjermane
 6. Punonjes Magazine

Burime Njerezore

 1. Personnel Administration Senior Officer

Administrim

 1. Asistent Administrative Prishtine
 2. Asistent Zyre
 3. Koordinator/Menaxher Projektesh ne Fushen e Energjise Elektrike

HOREKA

 1. Teknik Servisi Prishtine
 2. Teknologji Informacioni
 3. Junior Software Tester
 4. Siebel Developer
 5. Junior Java Developer
 6. IT Durres
 7. Web Content Administrator Prishtine
 8. Remote Senior DevOps Engineer

Ligjore

 1. Juriste

 

Për më shumë informacion dhe per te aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *