Njihuni me 26 pozicionet e reja të punës të publikuara sot në duapune.com

Nëse mendoni se bizneset janë në pauzë dhe nuk po rekrutojnë, ne ju sugjerojmë të shihni ndër të tjera 26 pozicionet e reja të punës të publikuara vetëm sot në duapune.com. Ja cilat janë ato:

https://duapune.com/jobs/menaxher-produkti-27

https://duapune.com/jobs/authorized-assistant-it-auditor-it-assistant-auditor

https://duapune.com/jobs/koordinator-shitjesh-15

https://duapune.com/jobs/drejtor-agjensi-marketingu-3

https://duapune.com/jobs/agjent-shitjesh-265

https://duapune.com/jobs/oficer-kredie-58

https://duapune.com/jobs/prezantuese-produkti-tirane-6

https://duapune.com/jobs/drejtues-teknik-profili-inxhinier-hidroteknik-per-zbatim

https://duapune.com/jobs/ekonomiste-f-lushnje-2

https://duapune.com/jobs/business-intelligence-expert

https://duapune.com/jobs/finance-manager-prishtine-1

https://duapune.com/jobs/ekonomiste-gjilan

https://duapune.com/jobs/kontabiliste-gjilan

https://duapune.com/jobs/teknike-te-farmacise-gjilan

https://duapune.com/jobs/farmaciste-gjilan

https://duapune.com/jobs/drejtor-dege-lushnje-1

https://duapune.com/jobs/specialist-debt-collection

https://duapune.com/jobs/furnizuese-prizren

https://duapune.com/jobs/financiere-prizren#

https://duapune.com/jobs/punetore-ne-ngjyrosje-gjilan

https://duapune.com/jobs/punetore-ne-saldim-gjilan

https://duapune.com/jobs/punetore-ne-montimprodhim-te-bicikletave-gjilan

https://duapune.com/jobs/agjent-shitjesh-264

https://duapune.com/jobs/menaxher-shitjesh-309

https://duapune.com/jobs/remote-aws-big-data-engineer-1#

https://duapune.com/jobs/customer-care-specialist-2

 

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

 

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *