21 punët e reja të postuara sot në duapune.com vijnë nga qytetet si Tirana, Elbasani, Durrësi, Saranda dhe Prishtina.

21 punët e reja të postuara sot në duapune.com vijnë nga qytetet si Tirana, Elbasani, Durrësi, Saranda dhe Prishtina. Interesimet vijnë sërish nga kategori të ndryshme si IT, Shitje dhe Zhvillim Biznesi, Menaxhim, Financë apo Ndertim dhe Industri e rende. Rekrutues janë komapni të njohura dhe prestigjioze si Infosoft, Eurolab, Agikons, Kraco, Aluflor, ISDC, EPPC, Alpha Bank, ITE Grup, LINDNER etj. Për t’u njohur me to dhe për të aplikuar ne po jua rendisim sipas kategorive përkatëse:

Shitje Zhvillim Biznesi

 1. Asistente Shitje
 2. Agjent Shitje Elbasan
 3. Shites/e
 4. Agjent Shitje Ho.Re.Ca
 5. Sales Construction Manager
 6. Sales Representative (Kimist)
 7. Perfaqesues Shitjesh-Banak Durres

Teknologji Informacioni

 1. E-Services Development Consultant Prishtine

Ndertim dhe Industri e rende

 1. Inxhinier Strukturist
 2. Arkitekt/e
 3. Structural Engineer – m/f
 4. Internship ne Departamentin Teknik

Mjekesore Shendetesore

 1. Përfaqësues/e Mjekësor/e Prishtinee

Biznes Menaxhim Strategjik/ Administrim

 1. Menaxher/e Projekti
 2. Drejtor/e Teknik
 3. Drejtor Dege ne Deget e Rajonit Tirane
 4. Sales Manager

Finance

 1. Finance
 2. Ekonomist/e
 3. Përgjegjës/e Finance

Sherbim Klienti

 1. Konsulentë Telefonik

 

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *