18 punë të tjera të reja janë postuar sot në duapune.com

Njihuni me 18 pune te tjera te reja te cilat jane publikuar sot në duapune.com sipas kategorive perkatese:

Administrim Biznesi

1. Supervizor/e

Teknologji Informacioni

1. Specialist IT

2. Internet and Mobile Banking Operation and Maintenance Specialist – Alternative Distribution Channels Operations Department

3. Senior Eeb Developer

4. Middle Integration .NET Developer

5. Middle .Net Developer

6. Experienced Java Developer

Finance

1. Audit Advisor Prishtine

Marketing Produkte

1. Web-Marketing Digital Strategist

Profesionistet

1. Kimist

Ndertim Industri e rende

1. Arkitekt/e Peje

Shitje Zhvillim Biznesi

1. Shitës/e Prishtine

2. Shitës/e Peje

3. Agjent/e Pronash Lushnje

4. Agjent/e Pronash Elbasan

5. Agjent/e Pronash Tirane

6. Agjent/e Pronash Korce

7. Ekzekutiv Shitjesh për zonën e Tepelenës

 

Për më shumë informacion dhe per te aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *