18 mundësi të reja pune sot në duapune.com

Java e re nisi me mundësi të reja punësimi në kategoritë Mjekësore-Shëndetsore, Shitje – Marketing, Administrim Biznesi, Informatikë apo Shërbim Klienti nga Shqipëria dhe Kosova. Ne ju ftojmë në vijim të lexoni dhe të klikoni mbi titujt e punëve për të marrë informacionin e nevojshëm.

 1. Infermier/e
 2. Operatore Kase
 3. Application Specialist (m/f) Prishtine
 4. Advisor Prishtine
 5. Perfaqesues Shitje
 6. Engine boy ne tragetet italiane
 7. Shitës/e Prishtine
 8. Ndihmes kuzhinier/e ne tragete titaliane
 9. Assistent magazinier – Costa Crociere
 10. Tour Expert – Costa Crociere
 11. International Host /Hostess Costa Crociere
 12. Executive Chef
 13. Menaxher Shitjesh
 14. Operator i Impjantit te Ujrave te Shkarkimit
 15. Steward
 16. Menaxher Shitjesh për Zonën e Jugut
 17. Agjent Shitjesh (M)
 18. Menaxher Shitjesh për Zonën e Veriut

 

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *