15 pozicionet e reja të punës të shpallura sot në duapune.com

Trajnues, Ekspert Burimesh Njerëzore, Informaticien apo Menaxher, janë vetëm disa nga rolet për të cilat kërkohet të rekrutohet në 15 pozicionet e reja të punës të shpallura sot në duapune.com. Ju mund të njiheni më në detaj me to duke klikuar mbi titujt përkatës. Ju urojmë sukses në aplikim.

Financë – Bankë

 1. Operatore Finance
 2. Ndihmës Magazinier

Informatikë

 1. Remote PHP/JavaScript Developer (Intermediate+)
 2. Salesforce Developer Trainee Prishtine
 3. Back End Senior

Administrim Biznesi

 1. Programme Manager Prishtine

Shërbim Klienti

 1. Operator Spanjisht
 2. Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane Prishtine

Siguria Kompjuterike, Cilësisë, Ushqimore dhe Fizike

 1. Lektor Part-Time
 2. Lektor Për Kurset e Mashinerisë

Trajnues

 1. Adobe InDesign Prishtine
 2. Frontend Developer Prishtine
 3. PHP Developer Prishtine

Eksperte BNJ

 1. Anticipated Short-Term Expertise Prishtine

Tjetër

 1. Lektor Part-Time
 2. Lektor Për Kurset e Mashinerisë

 

Për më shumë informacion dhe për të aplikuar vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *