10 kategoritë e javës me numrin më të madh të punëve të lira

Kjo javë ka reflektuar kërkesë të lartë për punësim thuajse në të gjitha kategoritë e punës në duapune.com. Ndërkohë që ju mund të kërkoni punë në portal sipas preferencave tuaja, ne ju veçojmë 10 kategoritë më në krye të cilat bashkë numërojnë një total prej 342 pozicione të lira pune. Njihuni konkretisht me secilën kategori:

  1. Financë – Bankë  – 67 vende pune

  2. Shitje – Marketing – 64 vende pune

  3. Informatikë – 39 vende pune

  4. Ndërtim dhe Industri e rëndë – 36 vende pune

  5. Administrim Biznesi – 35 vende pune

  6. Shërbim Klienti – 27 vende pune

  7. Hoteleri – Turizëm – 25 vende pune

  8. Tjetër – 23 vende pune

  9. Administrim – 14 vende pune

  10. Marketing-Produkte – 12 vende pune

Nëse puna që ju po kërkoni nuk i përket këtyre kategorive vazhdoni lundrimin tuaj në kategoritë e tjera këtu.

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *