Punësimin sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë

Nxitoni të aplikoni!

Për Punësimin sezonal në Gjermani për studentët shqiptarë.
Dokumentat i shkarkoni në linqet si mëposhtë:

2) #SHKARKO dhe #PLOTËSO elektronikisht formularin e aplikimit dhe vërtetimin nga Universiteti/Shkolla Profesionale

https://drive.google.com/file/d/1ZYNkYTL_egxxZMHblcUcDhjBate_wRlE/view?fbclid=IwAR0PkLWflUaLb8rrmcSZ8Gs4cl620BxkuTBwuQiJb7EwRjS65IzQoytjjEs

https://drive.google.com/file/d/1-lpQ1uAii9zb1B5teu_UsT7lw9-9mQrd/view?fbclid=IwAR3FoZIlXD6edQuwFbyRsRBLFGQFlc_3jN4LxBqgjnrnbNGCfiGjJw9dEiU

3) #FOTOKOPJO pasaportën, vërtetimin e dijeve të gjermanishtes (nëse keni) dhe lejen e drejtimit (nëse keni)

4) #DORËZO dokumentat origjinale pranë DIMAK Albania deri më 14.02.2020 ora 15:00

Per me shume informacion telefononi ne 069 70 60 005

#dimak #punesim #gjermani #studente #apliko #tani
#talentsity #bletajone #duapune #kerko #sezonal
#pune #kerkojpune #kerkimpune

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *