Trajnim: “Si te përgatitemi për një intervistë pune të suksesshme?”

Trajnim: “Si te përgatitemi për një intervistë pune të suksesshme?”

 

duapune.com në bashkëpunim me Dimak Albania dhe Çelësi Media Group, në kuadër të riintegrimit në tregun e punës të personave me eksperienca të huaja kryesisht të kthyer nga Gjermania, organizoi ditën e martë, më datë 8 Tetor 2018, trajnimin “Si te përgatitemi për një intervistë pune të suksesshme?”

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *