Si mund ta zgjidhni ekuacionin?

Në pamje të parë, kjo pyetje nuk mund të zgjidhet. Por po të jemi të vëmendshëm, nëse vendosim fillimisht sferat me numër 11 dhe 13, do të mbledhim shumën 24. Më pas, nëse vendosimsferën me numër 9, por të përmbysur, do të marrim shumën 24 + 6 = 30.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *