Cila është pamja nga lart e kullës në të majtë?

Nëse ju shikoni kullën nga lart, shtresa e sipërme është Portokalli. Pra, përgjigja nuk është aspak C. Shtresa e dytë e purpurt nuk do të duket nga lart sepse është e njëjta madhësi me shtresën portokalli që ka mbi vete. Edhe shtresa e tretë nuk do të duket sepse ka madhësi më të vogël se sa dy shtresat e sipërme. Shtresa e katërt e Purpurt, më e madhe se shtresat e para, do të jetë ajo që do të shihet pak nga lart anash shtresës portokalli. E fundit dhe më e madhja që është Portokalli do të duket pak pas shtresës së purpurt.
Pra sipas llogjikës së ndjekur, përgjigja e skatë është A.

 

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *