Duapune.com – sponsor lokal i “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”

Duapune.com, sponsor lokal i aktivitetit “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”, organizuar nga AMCHAM, në datat 11-12 Maj 2019 në Tiranë. Gjatë këtij aktiviteti duapune.com udhëzoi dhe këshilloi studentët pjesëmarrës për zhvillimin e karrierës së tyre profesionale, duke i dhënë mundësi internshipi apo angazhimi profesional pranë kompanive prezente, për të rritur më tej kapacitetet e tyre. Në këtë mënyrë duapune.com kontriboi në nxitjen dhe zhvillimin e karrierës profesionale tek të rinjtë për një përgatitje më të mirë për tregun e punës.


Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *