Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Daily Archives: Jun 6, 2019

Cilat janë 6 fjalët e fshehura?

Fjalët janë: Straw, Mirror, Tiles, Couch, Cat, Cord.

Cilin numër do të tregojë zari në fund të lëvizjes?

Mendoni vetëm që shuma e numrave të dy shesheve reciproke në zare është gjithmonë 7. Pra, përgjigja është 3.

Cila është pamja për personin që shikon objektin nga pika e vendosur?

Le të shikojmë hap pas hapi. Normalisht ka 4 blloqe në pjesën e poshtme. Dhe shtresa e dytë mbi fund, ka 2 blloqe në...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -