Sa vezë më mbetën?

Nëse vërejmë me kujdes kohët e foljeve, vezët që janë thyer, gatuar dhe ngrënë nuk ndikojnë në numrin e vezëve që kemi aktualisht sepse i përkasin një momenti në të shkuarën. Ne i kemi gjashtë vezë dhe kjo është e sigurt. Pra, këto gjashtë vezë janë të ndryshme nga ato që janë thyer, gatuar dhe ngrënë.

Loja qëndron në kohën e foljeve dhe përgjigja e saktë është: 6, pra gjashtë vezë të mbetura.

Related Posts
1 Comment
  1. Lady ,, if you break 2 eggs , and cook 2 eggs , and you eat those 2 eggs ,,, you are left with 4 eggs from total off 6 ,,,,,,, ? have a nice day

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *