Cila gotë ka më shumë ujë?

Merrni pak kohë dhe studioni imazhin me kujdes. Në krahasim me sendet e tjera, kapsja e letrës është sendi që merr më pak hapësirë (vëllim) brenda në ujë. Nëse ju i hiqni të gjitha sendet nga gotat, ju do të shihni se gota B do të ketë më shumë ujë krahasimisht me gotat e tjera.

Pra, përgjigja e saktë është B.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *