Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: May, 2019

Cila gotë ka më shumë ujë?

Merrni pak kohë dhe studioni imazhin me kujdes. Në krahasim me sendet e tjera, kapsja e letrës është sendi që merr më pak hapësirë...

Sa vezë më mbetën?

Nëse vërejmë me kujdes kohët e foljeve, vezët që janë thyer, gatuar dhe ngrënë nuk ndikojnë në numrin e vezëve që kemi aktualisht sepse...

Dita jote e fundit e punës erdhi!

Dita jote e fundit e punës erdhi! Nga një pyetësor i fundit që ekipi i duapune.com bëri në lidhje me ndryshimin e punës, rreth 85...

Sesionet Trajnuese – Excellent Customer Service

DM Consulting Services dhe duapune.com nisën për këtë vit sesionet trajnuese  me temë "Exellent Customer Service" me pjesëmarrjen e stafit të departamenteve të shitjes,...

Koha për Konkursin – Hackathon të CyberCamp Tirana

Edhe pak ditë nga Konkursi-Hackathon për talentet e Sigurisë ndaj Krimit Kibernetik! PËRGATITUNI!! CyberCamp Tirana Hackathon organizohet në datat 24 dhe 25 Maj 2019 tek...

Gati për Bootcamp Training – CyberCamp Tirana?

Për të gjithë koduesit, zhvilluesit e biznesit, njohësit e krimit dhe sigurisë kibernetike, por dhe për këdo që thjesht dëshiron të mësojë më shumë...

Trajnimet në fushën e Burimeve Njerëzore vazhdojnë

duapune.com organizoi javën e kaluar, më datë 04 Maj 2019, trajnimin e planifikuar të serisë së Burimeve Njerëzore me temë “Implementimi i sistemeve efektive...

Latest news

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -