Forumi Ndërkombëtar i Menaxhimit të “The Network”

Forumi i Menaxhimit të The Network u organizua në Lisbonë Portugali në datat 3-5 Prill 2019.

Tematika e këtij forumi ishte #ndarja e informacionit, ku shumica e partnerëve ndanë eksperiencat e tyre më të mira dhe i ofruan ato për diskutim me të gjithë pjesëmarrësit. The Network është aleanca globale e më shumë se 50 portaleve lidere rekrutimi, të përkushtuar në gjetjen e talenteve më të mira në më shumë se 130 Shtete. www.duapune.com është anëtar i The Network që në 2016 dhe përfaqëson Shqipërinë dhe Kosovën dhe u përfaqësua nga CEO dhe bashkë-themeluesit, Dritan Mezini dhe Eljana Mete.

Management Forum of the-network was organized in Lisbon Portugal on April 3d-5th 2019.

The theme was #sharing, where the majority of the partners shared their best practices and made them available for discussion to the rest of the group. The-network (the-network.com) is the global alliance of more than 50 leading recruitment websites, committed to finding the best talent in over 130 countries. www.duapune.com is member of The Network since 2016 and it represents Albania and Kosovo.

duapune.com was represented by the CEO and the co-founders, Dritan Mezini and Eljana Mete.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *