www.duapune.com rifillon trajnimet për vitin 2019 në fushën e Burimeve Njerëzore

Në këto trajnime do mësoni rreth praktikave dhe procedurave të përdorura ne departamentet e Burimeve Njerëzore të ditëve të sotme.

Trajnimet nënvijëzojnë proceset që profesionistët e BNJ ndërmarrin për të bërë të mundur që të kenë punonjësit e duhur në kohën e duhur me qëllim që kompania të jetë dhe produktive dhe me fitim.Në modulet tona të trajnimeve shpjegohen me detaje rolet kryesore që Departamentet e BNJ luajnë në një kompani dhe sesi në një botë që ndryshon vazhdimisht dhe me ritëm të shpejtë, funksionet e BNJ janë çelësi i suksesit.

Gjithashtu do mësoni mbi setin e aftësive të nevojshme për t’u ballafaquar me një sërë situatash në BNJ dhe sfidat që në ditët e sotme menaxhimi i burimeve njerëzore kalon.

Për më shumë informacion, ju lutem klikoni këtu.

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *