Panairi i Punes 2018, dt. 23 Maj, #UNYT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duapune.com ishte pjese e Panairit te Punes 2018, me date 23 Maj, i cili u organizua nga Universiteti i New Yorkut ne Tirane. Qellimi jone ne kete panair ishte keshillimi i studenteve ne perzgjedhjen e profilit te tyre profesional, orjentimi ne tegun e punes, krijimi i raporteve me punedhenesit dhe prezantimi i mundsive te punesimit, te trajnimeve dhe internshipeve qe portali jone publikon vazhdimisht. Studente te niveleve te ndryshme ishin mjaft te interesuar ne keto mundesi. Mos harroni te na ndiqni ne vazhdim 🙂 

Duapune.com was part of the 2018 Labor Fair on May 23, which was organized by the University of New York in Tirana. Our goal at this fair was to assist students in selecting their professional profile, focusing on the workload, creating relationships with employers and presenting the employment opportunities, training and internships that our portal continuously publishes. Students at different levels were quite interested in these opportunities. Do not forget to follow us 🙂

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *