Thursday, September 24, 2020
- Advertisement -

ARKIVI

Monthly Archives: April, 2017

Si të menaxhosh punëtorët e vetëmotivuar dhe me inteligjencë të lartë

  Ekzistojnë një lloj punonjësish që zakonisht dinë për punën e tyre më tepër se kushdo tjetër në organizatë. Ky tip punonjësi është i vështirë...

Gabimet që duhet të shmangni ditën tuaj të parë të punës

Më poshtë do të theksoj disa gabime që duhet të shmangni gjatë ditës tuaj të parë të punës nëse doni të lini përshtypje të...

Si ta bind intervistuesin se unë jam i duhuri?

Pyetje: Do të shkoj për intervistë në një bankë.....pyetja e mundshme është: Pse doni të punoni? Ju lutem më ndihmoni:  Si ta bind intervistuesin se...

10 Shtetet që do të keni më shumë mundësi për tu punësuar në 2017

Kompanitë përgjatë globit kanë filluar luftën e punësimit pas një viti trazirash dhe pasigurish politike. Gjatë vitit të kaluar, Britania votoi të largohej nga Bashkimi...

Latest news

Keni humbur punën gjatë pandemisë COVID -19?

Çfarë duhet të bëni pas kësaj? Përhapja e COVID-19 ka prekur njerëz nga e gjithë bota në mënyra...

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software....

Facebook rrezikon të mbyllet në Evropë

Facebook thotë se mund të ndalojë përdorimin e aplikacionit Facebook dhe Instagam në Evropë. Lexo këtu: >>>BusinessMag<<<

Konflikt me shefin?

Cili është ai rast kur nuk keni rënë dakord me një vendim që është marrë në punë? Konflikt me shefin ose kolegun.

20+ punë të reja sot në duapune.com 22/09/2020

Njihuni me mbi 20 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët e Ditës...
- Advertisement -