16 gjëra që njerëzit e suksesshëm bëjnë të hënave në mëngjes

 

monday-morning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Zgjohen herët në mëngjes.
 2. Bëjnë ushtrime fizike.
 3. Hanë një mëngjes të shëndetshëm.
 4. Shkojnë herët në punë.
 5. Pastrojnë tavolinën e punës dhe desktopin e tyre.
 6. Krijojnë hapësirë për projektet dhe detyrat e papritura.
 7. Përshëndesin kolegët e tyre dhe shefin.
 8. Përditësojnë listën e gjërave që kanë për të bërë dhe qëllimeve.
 9. Vizualizojnë sukseset e javës.
 10. Projektojnë e-maile për përgjigje urgjente.
 11. Trajtojnë problemet e vështira në fillim.
 12. Bëjnë një përpjekje të madhe për të buzëqeshur.
 13. Vendosin një “mbulojë humanizmi” në e-mail-et e tyre.
 14. Kanë aftësi të thonë jo.
 15. Qëndrojnë të fokusuar.
 16. Kujtojnë që ka edhe të ‘Martë’.
Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *