5 aftësi që punëdhënësit duan që ju të keni në CV-në tuaj

CV1.Komunikimi ( dëgjimi,të folurit, të shkruarit)
2.Lidershipi/ Aftësi menaxhuese
Lider që nxit arritjen e qëllimeve, që krijon një klimë produktive, dhe motivon besim, mobilizon dhe trajnon punonjësit për të arritur standarte të larta të performancës.
3.Planifikon/ Organizon
Nxitës i arritjeve, me aftësi planifikuese dhe organizative të shkëlqyera dhe me cilësi orientuese të detajuara.
4.Zgjidh problemet/Arsyeton/Krijues
Nismëtar I zgjidhjes së problemeve I cili gjeneron zgjidhje te pranueshme dhe shqyrton ankesat.
5.Bashkëpunues
Punon në grup i cili ndërton marrëdhënie të shkëlqyera besimi me klientët dhe kolegët.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *