Lajme te mira per piresit e kafes

coffee-drinkingHarward Business Review June 2009  www.hbr.org

Sipas shkolles Mjekesore te Harvard, makina e berjes se kafes ne zyre sherben si nje vend per permirsimin e aspektit shoqeror te punes dhe te gjenerimit te ideve te reja. Gjithashtu, kafja ndihmon mbrojtjen karshi disa tipeve te semundjeve kacerogjene, Alzeheimer, dhe mund te zbus goditjen e sulmeve ne zemer. Roli i saj si “zgjues” eshte tashme i mirenjohur.

Nuk eshte e nevojshme qe te pini kafe me ndjesine e fajit, sidomos nese ul dozen e sheqerit, kremit etj..

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *