Panairi i Punës dhe Karrierës UET 2016

Foto lajmiDuapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës dhe Karrierës pranë Universitetit Europian të Tiranës më 17 maj 2016. Në stendën e duapune.com shumë studentë u intervistuan dhe u këshilluan për mënyrën e kërkimit të punës dhe hapat që duhen ndjekur në kërkim të saj duke vizituar portalin online www.duapune.com

Në aktivitet morrën pjesë shumë kompani dhe sipërmarrje private të fushave të ndryshme të biznesit. Panairi ishte i hapur duke i dhënë mundësi studentëve të këtij Universitëti të zgjidhnin punëdhënësit dhe të intervistoheshin prej tyre.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *