Duapune.com tek Panairi i Punës 2016

20160429_110818Si çdo vit edhe këtë vit u organizua Panairi i Punes 2016 në Pallatin e Kongreseve, ku morrën pjesë mbi 160 kompani me shumë vende pune të lira të sektorëve dhe profileve të ndryshme.

Duapune.com portal i vetëm profesional i dedikuar 100 % punësimit të kualifikuar ishte pjesëmarrës i rëndësishmë në këtë panair pune. Jo si të gjitha kompanitë pjesëmarrëse në panair të cilat ofronin vende pune për nevojat e tyre, por stafi i dupaune.com prezantonte portalin me të gjitha vendet vakante që kompanitë e sektorit privat kanë në treg. Stafi i duapune.com orjentonte të gjithë të interesuarit dhe vizitorët që të vizitonin portalin online, por edhe pranë stëndës në monitorin e madh të ofruar enkas për ta, duke kërkuar vende pune konkrete për personat e interesuar për punë, si dhe duke i bërë të ditura që në mbarim të këtij panairi të gjithë punëkërkuesit dhe punëdhënësit tashmë e kanë panairin e tyre online në 365 ditët e vitit “duapune.com”.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *