Duapune.com në Panairin e Karrierës UEJL, Tetovë

foto per lajmNë mjediset e Unversitetit të Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 20 prill 2016, u organizua Panairi i Karrierës për studentët. Në panair morrën pjesë dhe u promovuan kompani dhe organizata të sektorit privat dhe shtetëror që operojnë në Maqedoni dhe ne trevat shqipfolëse. Panairi u vizitua dhe u përshëndet nga drejtuesit e South East European University Tetovë Maqedoni.

Në panairi morri pjesë dhe u prezantua për të gjithë vizitorët dhe studentët portali i vetëm për punësimit online në gjuhën shqipe “duapune.com”. Studentët treguan interes për tu bërë pjesë e portalit, me qëllim që të zgjerojnë njohjet për tregun e punës jo vetëm brenda teritorrit maqedonas por edhe atij rajonal dhe më gjerë.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *