Duapune.com tashmë pjesë e rrjetit të portaleve të punësimit më të mëdha në botë “The Network”

foto e varshavesduapune.com bëhet e vetme pjesë e familjes së portaleve online the-network.com për Shqipërinë dhe Kosovën, gjatë takimit në Varshavë, Poloni. The-network mbulon rreth 138 shtete, që do të thotë që duapune.com mundëson postimet e të gjithë klientëve të interesuar për kandidatë për Shqipërinë, Kosovën nga të gjitha shtetet dhe ka akses për postimet e saj në të gjitha portalet e këtyre vendeve.

Related Posts
Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *