Punët më të reja të ditës tek duapune.com (18-2-2016)

Duapune-E-ENJTE

1 Brand Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/duapune/tirane/brand-manager-19052
2 Premium Sales Channel Coacher – Retail Segments Management Department https://duapune.com/jobs/specialist/raiffeisen-bank-albania/tirane/premium-sales-channel-coacher-retail-segments-mana
3 Accountant https://duapune.com/jobs/financier/antea-cement-sha/tirane/accountant-19069
4 Corportate Social Responsibility Officer https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/antea-cement-sha/tirane/csr-officer-19067
5 Menaxhere Marketingu https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-marketingu-19066
6 Drejtor i Administrimit dhe i Burimeve Njerëzore https://duapune.com/jobs/menaxhim/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/drejtor-i-administrimit-dhe-i-burimeve-njerezore-1
7 Agjent Shitje https://duapune.com/jobs/shitje/algrafika/tirane/agjent-shitje-19060
8 Senior System Administrator https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/find-shpk/tirane/senior-system-administrator-19059
9 Junior System Administrator https://duapune.com/jobs/administrator-rrjeti/find-shpk/tirane/junior-system-administrator-19058
10 Teknik pajisje elektroshtepiake te erreta https://duapune.com/jobs/inxhinier-telekomunikacioni/elektro-servis/tirane/teknik-pajisje-elektroshtepiake-te-erreta-19057
11 Analist i te dhenave ne sistem https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/elektro-servis/tirane/analist-i-te-dhenave-ne-sistem-19056
12 Area Sales Manager për Shqipëri https://duapune.com/jobs/menaxhim-shitjeve/autoservice-partner/tirane/area-sales-manager-per-shqiperi-19055
13 Përfaqësues Shitjesh në Zona Plus Rrëshen https://duapune.com/jobs/shitje/plus-communication/rreshen/perfaqesues-shitjesh-ne-zona-plus-rreshen-19051
14 Ekonomiste https://duapune.com/jobs/ekonomist/lim-em/tirane/ekonomiste-19054
Related Posts
1 Comment
    • Ardita
    • On:

    kerkoj pune si rradhitese (libra, shkrime, etj)

Leave a comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *