Punët më të reja të ditës tek duapune.com (11-11-2015)

Duapune-E-MERKUREMenaxher/e Rrjeti Dyqanesh         https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/menaxhere-rrjeti-dyqanesh-17947

Drejtues/e Shitjesh dhe Marketingu       https://duapune.com/jobs/menaxhim/profesionisti-recruitment-agency/tirane/drejtuese-shitjesh-dhe-marketingu-17946

Senior Web Developer       https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/pik-creative/tirane/senior-web-developer-17941

Operatore Telefonico – Ambito Medico (Appuntamenti)     https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/operatore-telefonico-ambito-medico-appuntamenti-17

Operatore Telefonico – Ambito Medico       https://duapune.com/jobs/operator/life/tirane/operatore-telefonico-ambito-medico-17951

Hostess di Sala          https://duapune.com/jobs/turizem/algapharma/tirane/hostess-di-sala-17927

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga fillon nga 1000 $/Muaj plus perqindje ne baze te xhiros)             https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/europe-agency/abu-dhabi/shofer-taxi-ne-abu-dhabi-paga-fillon-nga-1000-muaj

Kamariere dhe Oficere Sigurimi       https://duapune.com/jobs/specialist-sigurimi/regency-casino-tirana/tirane/kamariere-dhe-oficere-sigurimi-17942

Montues parketi dhe dyersh       https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/montues-parketi-dhe-dyersh-17944

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *