Punët më të reja të ditës tek duapune.com (10-11-2015)

Duapune-E-MARTEMenaxher/e Marketingu BMW dhe MINI         https://duapune.com/jobs/marketing/hari-lena-group/tirane/menaxher-marketingu-17925

Business Development Companio       https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/anastasiadate-limited/tirana/business-development-companion-17940

Perfaqesues Rajonal Shitjesh per zonen e Tiranes         https://duapune.com/jobs/shitje/megatek-albania/tirane/perfaqesues-rajonal-shitjesh-per-zonen-e-tiranes-1

Këshilltar Financiar, Dega Pogradec         https://duapune.com/jobs/analist-kredie/noa/pogradec/keshilltar-financiar-dega-pogradec-17932

Specialist i Shitjeve         https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/specialist-i-shitjeve-17931

Financier          https://duapune.com/jobs/financier/islamic-relief-albania/tirane/financier-17933

Recepsioniste         https://duapune.com/jobs/recepsionist/professional-marketing-albania/elbasan/recepcioniste-17934

Arkëtare Filiali        https://duapune.com/jobs/ekonomist/deutschcolor-sha/tirane/arketare-filiali-17920

Agjent Shitje         https://duapune.com/jobs/shitje/deutschcolor-sha/tirane/agjent-shitje-17921

Kamarier Restoranti        https://duapune.com/jobs/turizem/the-plaza-tirana/tirane/kamarier-restoranti-17937

Related Posts
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *